Lakossági szolgáltatásaink

A Bla-tox Kft büszke arra, hogy 34 év alatt olyan szolgáltatási rendszert dolgozott ki, mely ügyfeleinek egyedi módon kínálja a tiszta, élhető és kártevő mentes környezetet, melyet több millió elégedett ügyfelünk bizonyít.


évszakok_tavasz

Tavasz

A legtöbb élőlénynél a tavasz zárja le a vegetációs időszakot és indítja be a fejlődést, szaporodást. Ebben az időszakban a legfontosabb a megelőzés, melyhez a Bla-tox Kft teljes körű szakmai segítséget tud nyújtani.

Előforduló kártevők: csótány, hangya, pók, mezei poloska, ágyi poloska, egér, patkány

évszakok_nyár

Nyár

A legtöbb kártevő aktív időszaka. Ebben az évszakban kiemelt szerepet kap a szükség szerinti irtás, és a kártevő mentes állapot fenntartása, melyet rendszeres ellenőrzéssel biztosít a Bla-tox Kft.

Előforduló kártevők: csótány, darázs, hangya, pók, légy, muslica, szúnyog, ágyi poloska

évszakok_osz

Ősz

Az őszi időjárás, a hőmérséklet csökkenése a kártevők épületekbe történő behúzódását eredményezi. Bízza otthona védelmét a Bla-tox Kft-re.

Előforduló kártevők: csótány, pók, mezei poloska, darázs, egér, patkány

évszakok_tel

Tél

A fűtött épületek ideális körülményeket biztosítanak a kártevők számára, hogy a téli vegetációt biztonságos körülmények között éljék át. Kérje szakembereink tanácsát a kártevők elleni védekezésben.

Előforduló kártevők: csótány, pók, ezüstös pikkelyke, egér, patkány


Válassza ki és kattintson a problémájának megfelelő ikonra, hogy többet tudjon meg szolgáltatásunkról!


Rovarirtás

Rágcsálóirtás

Madarak elleni védelem

Lomtalanítás, fertőtlenítés

Padlásterek takarítása

élő állat

gorenyes_irtas

Rendelje a Bla-tox Kft. szakemberét otthonába, az lesz a biztos megoldás a rovar problémájára!

A Bla-tox Kft. biztosítja, hogy otthonában a hirtelen megjelenő rovarokat, legyen az ágyi poloska, darázs, bolha, vagy moly prémium minőségű kivitelezésben irtja ki.

A munkavégzés során figyelünk

  • a diszkrét megjelenésre, és a tiszta munkavégzésre, munkakörnyezetre (szakembereink minden esetben tiszta munkaruhában érkeznek és kérésére egyszer használatos lábzsákot használnak),
  • alapos munkavégzéssel de nem felforgatva otthonát kutassuk fel a rovargócokat,
  • a helyszíni szolgáltatás során kizárólag emberi szervezetre nem káros anyagokkal dolgozunk,
  • a megfelelő tájékoztatásra, hogy a rovarfertőzöttség ismételten ne alakuljon ki.

A Bla-tox Kft. minden munkájára GARANCIÁT vállal.
A garanciális feltételeket itt olvashatja el.

Amit a Bla-tox Kft. garanciával tud nyújtani ügyfelei számára

ide ne tegyél semmit...

A rovar- és rágcsálóirtás ma már leginkább olyan komplex szolgáltatást igényel, amely során szakembereket bízunk meg a lakásunk és környezetünk védelmével. Ezért a Bla-tox Kft. rendszeresen részt vesz a nemzetközi kiállításokon és a legújabb technológiákat, a több országban már kipróbált és elfogadott kártevőirtó készítményeket alkalmazza munkája során. Ügyfeleink számára olyan egyedi megoldásokat dolgozunk ki, amelyek a személyes igényeiknek megfelelnek és a szakmaiságot követve hosszú távú eredményt biztosítanak. Bizonyos esetekben a területi felmérés azt a cél szolgálja, hogy ügyfeleinknél a legmegfelelőbb technológia legyen alkalmazva, és mindenki tisztában legyen azzal, hogy az irtáshoz milyen előkészületekre van szükség, továbbá a személyi és természeti környezet védelem érdekében milyen utólagos intézkedések szükségesek. Szakembereink minden esetben kockázatértékelést végeznek, a szolgáltatással kapcsolatos tényezőkről és hatásokról. A kivitelezés egyeztetett időpontban és a megfelelő körülmények esetén kerül végrehajtásra.

Kollégáinkról egységesen elmondható a megbízhatóság, a szakmaiság és a helyszínen történő munkavégzés során a maximális vevőorientált szemlélet.

Cégünk mottója: Rugalmasság  Szakszerűség  Kártevőmentesség