Rólunk

A kezdet… és ma

A BLA-TOX Kft. jogelődjeként működő Bla-Tox egyéni vállalkozás 1986-ban kezdte meg kártevőirtó tevékenységét, majd jelenlegi jogi formáját 1996-ban alakította ki. Tevékenységi köre elsősorban a vegyszeres rovar- és rágcsálóirtás, de kiegészítő szolgáltatása a lomtalanításhoz kapcsolódó szerves anyag eltakarítás és fertőtlenítés volt. A Bla-tox Kft. 2007. évben kezdte meg kereskedelmi tevékenységét elektromos rovarcsapdákkal és a kapcsolódó eszközök forgalmazásával. 2016-ban a vevők magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében a tulajdonosi kör a szolgáltatást és a kereskedelmet két külön vállalkozássá alakította át. Így jött létre a kereskedelemmel foglalkozó I-trap Kft. és szolgáltató maradt a Bla-tox Kft.

Szolgáltatás

A Bla-tox Kft. megrendelői számára szakszerűen biztosítja a rovar-, és rágcsálóirtást, egészségügyi kártevők elleni védekezést, a kártevő mentes környezet fenntartását, szaktanácsadást. Partnerei magán személyek, szállodák, élelmiszergyártó és forgalmazók, kórházak, közintézmények, valamint vendéglátó-ipari és közétkeztetési egységek.

Értékek

A Bla-tox Kft.  szolgáltatásának lényege a szakszerűség, a biztonság és a megbízhatóság, ami a kezelt területeken, a közvetlen partnerkapcsolatra épül. A vállalkozás több mint 30 éves szakmai múltja és tartós üzleti kapcsolatai bizonyítják, hogy partnerei elégedettek a biztosított szolgáltatás minőségével és garanciális feltételeivel. A Bla-tox Kft. stratégiájának meghatározó eleme a határidőre, kifogástalan minőségben történő kivitelezés.

Célok

A Bla-tox Kft. elsődleges célja, értékeinek megőrzése megrendelőinek hasznára

  • megrendelői maximális elégedettségét elérni,
  • a kivitelezések szakmai kifogástalansága,
  • a megrendelőknél végzett tevékenység mindig összhangban legyen a természeti környezettel szemben elvárható etikus magatartással.

A vállalkozás céljait többek között úgy éri el, hogy folyamatosan nyomon követi és alkalmazza a legmodernebb eljárásokat, irtószereket, valamint az irtószer mentes technológiákat. Nagy hangsúlyt fektet a szakember állomány folyamatos képzésére, és a kiegyensúlyozott munkahelyi körülményekre, mely dolgozói elégedettségét eredményezi, így a minőségi szolgáltatás biztosítása minden Bla-tox Kft dolgozó számára alapelv.

Nemzetközi kapcsolatok

A Bla-tox Kft. az új technológiák, védekezési módszerek, irtószerek megismerésének érdekében rendszeresen képviselteti magát mind a hazai, mind a nemzetközi szakmai szimpóziumokon. Ezek a Pest-Ex London, Eurocido Németország. A vállalkozás által felhasznált termékek többsége nemzetközileg elismert nagy irtószer és eszközgyártóktól közvetlen kerül beszerzésre, mely garancia a termékek kiváló minőségére. A vállalkozás nemzetközi kapcsolatai és beszerzési stratégiája is a megrendelőinél történő munkavégzés eredményességét szolgálja továbbá a versenyképes vállalási árakat.

Érdekvédelem és konferenciák

A Bla-tox Kft. alapító tagja a hazai érdekvédelmi szervezeteknek, ezek a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesülete (MEGE) és a Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége (MAKOSZ). A Bla-tox Kft vezetősége tagja a MAKOSZ választmányi bizottságának. Ez is biztosítja megrendelői számára, hogy a hazai és nemzetközi szakmai változásokról elsők között értesüljenek. A Bla-tox Kft. vezetősége, a magyarországi konferenciák szervezésében és lebonyolításában is szervesen részt vesz, előadásokat tart, szakvéleményeket ír, az időszakosan megjelenő szaklapokban publikál.