Társasházak

Szakszerűség és kihívás

A társasházak egyedi kihívásokat jelentenek a kártevőirtás és fenntartás során. Az emberhez hasonlóan a kártevőknek is élelemre, vízre és menedékre van szükségük a szaporodáshoz, fejlődéshez, életben maradáshoz. A lakóépületekben és társasházakban az alapvető szükségletek számukra bőségesen rendelkezésre állnak. Köztudott, hogy alapvetően minden épület alkalmas a kártevők akadálytalan bekerülésére, megtelepedésére. Ha a kártevők bekerülnek az épületbe ott könnyedén képesek helységről helységre mozogni és jelenlétükkel zavart kelteni vagy súlyos fertőzéseket okozni. Vannak olyan kártevők melyek az épületben is kárt okoznak (pl.: farontó rovarok, rágcsálók..stb.) A Bla-tox Kft szakemberei módszertanilag és infrastrukturálisan is felkészültek a lakásokban előforduló rovarok és rágcsálók irtására.

A társasházakban gyakran előforduló probléma, hogy a kártevőirtás során:

 • egy-egy lakó elzárkózik az irtástól;
 • a lakónak az életkörülményei nem alkalmasak az általános eljárások alkalmazására;
 • a lakók munkahelyi akadályok miatt egy megjelölt időpontban nem érnek rá;
 • a társasház nem kívánja az irtás teljes költségét felvállalni;
 • egyes bérlemények műszaki és higiéniai állapota elősegíti a kártevők megtelepedését, elszaporodását.

A Bla-tox Kft ezekre a problémákra is tudja a megoldást!

A társasházak eredményes kártevőirtása akkor valósulhat meg, ha az irtás teljes körű és kiterjed az épület egészére. Tapasztalataink és megrendelői visszajelzések azt mutatják, hogy az általunk kínált komplex kártevőirtási metodika a lakók részéről elégedettséget és kártevőmentes állapotot eredményez. A legtöbb esetben, a helyes irtószer választás és a megfelelő technológia (olykor több együttes alkalmazása), továbbá a türelem és az, hogy időt szánunk minden ügyfelünk problémájára meghozza a várt eredményt.

Kérjen ingyenes felülvizsgálatot, tanácsadást a Bla-tox Kft-től!

Miért nem működnek a házilagos rovar-, és rágcsálóirtások?

Igen népszerű a kártevők elleni védekezés házilagos kivitelezése. Ezek a törekvések, például kereskedelmi forgalomban kapható irtószerekkel és számtalan népi módszerrel gyakran sikertelenek. A szakképzetlen emberek általában nem rendelkeznek azzal a biológiai, toxikológiai és technológiai tudással, mely az adott kártevő irtásához szükséges, valamint a teljes fertőzésnek csak egy töredékét kezelik és legtöbb esetben azt sem megfelelő alkalmazásban hajtják végre. A fertőzött társasházak kezeléséhez átgondolt és a terület egészére kiterjedő szervezésre, mentesítésre van szükség. A lakóépületekben található számtalan és igen változatos búvó-, fészkelőhelyek, élelemforrások feltérképezése és átvizsgálása a szakképzetlenek tudását és gyakran türelmét is meghaladja. Képzett szakembereink rendelkeznek azokkal az elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal, hogy hatékonyan térképezzék fel az adott lakóépület, társasházat és a szükséges mentesítést megfelelően végre is hajtsák.

Mivel segítheti a Bla-tox Kft a kártevők elleni védekezésben?

Amellett, hogy szakembereink rendelkeznek a szükséges felszerelésekkel minden kártevőirtási munkához, széleskörű ismeretekkel és kimagasló gyakorlati tapasztalattal bírnak, amelyek megkönnyítik a gyors és eredményes kártevőmentesítés folyamatát. A tapasztalt szakembereink tudják, hol kell keresni a kártevőket és hogyan kell a nemkívánatos látogatókat a lehető leghatékonyabban eltávolítani. Szakembereink által alkalmazott eszközök és kártevőirtó készítmények a legbiztonságosabbak, nincsenek fölösleges és káros hatással a háziállatokra, az emberekre a környezetre. Szakembereink segíthetnek az integrált kártevő mentesítési terv (IPM) kidolgozásában és üzemeltetésében, mely az esetleges későbbi kártevő fertőzöttség kialakulását akadályozza meg.

Társasház kezelésére miért a BLA-TOX Kft. a legjobb választás?

Magyarország lakossági megoldásokra szakosodott egyik legnagyobb cégeként 34 évnyi szakmai tapasztalattal vállaljuk, hogy:

 • A társasháza egyedi igényeinek kidolgozását is szakképzett munkatársaink végzik, mivel nem egyformán kezeljük ügyfeleink problémáját, nálunk nincs standardizált munkavégzés.
 • A kártevőirtási rendszerek tervezését és kivitelezését kizárólag prémium kategóriás irtószerekkel és eszközökkel végezzük.
 • Szakembereink, állandóan részt vesznek a nemzetközi konferenciákon, ahonnan az innovatív technológiákat és a nemzetközi tapasztalatokon alapuló módszereket implementáljuk a mindennapi munkavégzéseinkbe.
 • Magas szinten képzett szakembereink minden előírást betartva és jogkövető magatartással biztosítják a helyszíni szolgáltatást.
 • Fejlett infrastruktúránknak is köszönhetően, nincs olyan feladat melyet ne tudnánk megoldani.
 • Munkaszervezéseink során lehetőséget kínálunk az irtás több időpontban történő kivitelezésére, valamint a lakók egyéni problémáinak orvoslására, tájékoztatásra.
 • Ügyfeleink érdekében a szolgáltatásra vonatkozó garanciális feltételeket egyértelműen fogalmazzuk meg, közzé tesszük és mindenkor vállalunk.

Megszabadulna a problémától?

Adja meg adatait és rövid időn belül megkeressük!