Logisztikai és ipari parkok

Logisztika és raktározás

A logisztikai és ipari parkokban történő kártevőirtás, hacsak nem élelmiszer alapú termékek raktározása, előállítása történik, nincs jogszabályhoz kötve. Az ilyen funkciójú épületek védelme elsősorban az

épület és a tárolt termékek megóvását szolgálja. Tudatában vagyunk annak, hogy a logisztikai iparágban a folyamatosan érkező szállítmányok és az épületeket jellemző adottságok (nagyméretű dokkolók és tömítetlen rámpa kiegyenlítők, nagy belmagasságú terek…stb) miatt a kártevők elleni védekezés körülményes. A sajátos körülményeket figyelembe véve, teljes mértékben fel vagyunk készülve arra, hogy a leggyakrabban előforduló kártevők ellen megvédjük az objektumot.Az előforduló kártevők sokfélesége a környezettől és a tárolt termékektől is függ.

Legtöbbször az alábbi kártevők jelenléte mutatkozik:

 

Kérjen ingyenes felülvizsgálatot, tanácsadást a Bla-tox Kft-től!

A kártevők hatása

A termékek szállításával számtalan kórokozó és betegség mellett, ezek a kártevők is könnyedén terjednek. Az emberek felgyorsult életmódja és elvárásai az üzleti világban természetesen hatással vannak a kártevők akadálytalan és gyors terjedésére. Egy rovarral fertőzött termék akár egy nap alatt egy másik kontinensre is átkerülhet, és így számtalan kártevő kerülhet behurcolásra, akár olyan is, amely az adott éghajlaton, országban nem honos.

Kihívás

A szállítási és raktározási iparágban a kártevők elleni védekezés egészen a gyártástól kezdődő vizsgálatot követel meg. A gyártási, szállítási és raktározási lánc teljes nyomon követhetősége biztosítja a kártevő fertőzöttség kialakulásának ismeretét. A legtöbb esetben a raktározás során kialakuló probléma nem a raktározás helyszínhez köthető, mivel a fertőzöttség kialakulásának ideje hosszabb, mint az áruk a raktárakban eltöltött ideje. A vállalkozások üzleti érdekből a gyors áruforgalomra törekednek és nem a készletezésre. Egy precízen kidolgozott kártevő védelmi rendszer a naprakész dokumentálás és a rendszeres ellenőrzés összessége nyújthat kártevő mentes állapotot.

Miért a Bla-tox Kft?

  • Mert széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk a kártevők elleni védekezés terén.
  • Mert produktív intézkedéseket hajtunk végre.
  • Mert speciális kártevő problémákat is meg tudunk oldani.
  • Mert az egyedi nyilvántartási rendszerünk felülmúlja a hatósági és önkéntes minőségirányítási rendszerekben meghatározottakat
  • Mert a mottónk tükröz bennünket:
    Rugalmasság • Szakszerűség • Kártevőmentesség

Megszabadulna a problémától?

Adja meg adatait és rövid időn belül megkeressük!