Szociális és gyermekvédelmi intézmények

gyermekvedelem

A Bla-tox Kft kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik a szociális- és gyermekvédelmi intézmények, valamint a kormányzati épületek, a büntetés- végrehajtási intézetek, a magas biztonsági követelményű létesítményekben történő kártevőirtásban. Az ilyen típusú létesítményekben történő munkavégzésre, nem csak a Bla-tox Kft, hanem magasan képzett szakemberei is megfelelnek, melyet az bizonyít, hogy a szakemberekre irányuló szigorú háttérellenőrzések során a 34 év alatt még soha nem volt probléma.

Tudjuk, hogy a szociális- és gyermekvédelmi, kormányzati létesítmények kártevőirtása összetett feladat, mivel a lakók, dolgozók tartósan a legtöbb esetben nem tarthatóak távol az irtandó területtől és csak az irtás idejére tudják az ideiglenes elhelyezésüket biztosítani. A kezelést követően a helységet szinte azonnal vissza kell tudni adni használatra, mely a hagyományos irtási módszerek alkalmazása esetén nem előnyös. A hatékony és eredményes kezelés érdekében a vonatkozó eljárási rendet, minden esetben a Bla-tox Kft vezető gázmesterének segítségével tudja kidolgozni a létesítmény vezetősége, hogy a kívánt eredmény meg is valósuljon.

Kérjen ingyenes szaktanácsadást a Bla-tox Kft-től!

Impressziók

Az intézményekben elhelyezett személyek változó higiéniai és kulturális ismérvei, minden esetben befolyásolják a kártevők jelenlétét, megtelepedését. Az intézmények vezetőségének felelőssége, hogy a kártevő fertőzöttség kialakulásának veszélyeit ideje korán felismerjék és a megfelelően képzett szakember megválasztásával gátolják meg. Informálódtunk arról, hogy a létesítmények vezetőinek egyre nagyobb anyagi teher a rosszul szervezett kártevőirtás és a központosított beszerzések legalacsonyabb árszínvonalú megbízásainak negatív hatásai. Cégünk, igény esetén ingyenes szakmai állásfoglalást készít annak érdekében, hogy az intézmény vezetősége a fenntartó felé megfelelő dokumentumot tudjon átadni a kialakult kártevő fertőzöttségről és annak felszámolásának lehetőségeiről.

 

Előforduló kártevők

Az intézményekben a leggyakrabban előforduló kártevők a(z)

ágyi poloska

csótányok

rágcsálók

melyek elleni védekezést nem lehetséges pusztán a 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről foglaltakkal teljesíteni, a mindennapok azt mutatják, hogy programtervet kell készíteni és megfelelő szabályzatot a kártevők megjelenésekor szükséges intézkedésekről.

Miért a Bla-tox Kft?

  • Mert széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk a kártevők elleni védekezés terén.
  • Mert jártasak vagyunk a különböző típusú és méretű egészségügyi intézmény kártevőirtásában
  • Mert speciális kártevő problémákat is meg tudunk oldani
  • Mert hatékony és komplex kártevőirtást biztosítunk
  • Mert a mottónk tükröz bennünket:
    Rugalmasság • Szakszerűség • Kártevőmentesség

Megszabadulna a problémától?

Adja meg adatait és rövid időn belül megkeressük!