Gyógyszer- és vegyipar

Miben segíthet a Bla-tox Kft?

A gyógyszer-, vegyiparról köztudott, hogy a gyártott terméket érintő kockázatok elkerülése és az épített környezet megóvása érdekében kimagaslóan magas színvonalon látja el az üzemeltetési és higiénés

feladatokat. A gyógyszergyártók körében az alkalmazott GMP segítségével ezek a teendők többnyire teljesülnek is. A Bla-tox Kft tapasztalt szakemberei, a fenntartható kártevőirtási rendszer-, és a személyre szabott SOP rendszer kidolgozásában is segítségére tudnak lenni. Vállalkozásunk szakemberei több vegyipari vállalkozás és gyógyszergyártó számára nyújtott már szakmai segítséget, sikeres eredménnyel nemzetközi auditokban is.  

A Bla-tox Kft menedzsmentje segíti Önt abban, hogy munkavállalói felkészültek legyenek arra, hogy a mindennapok során miként tudják a kártevőmentes környezetet fenntartani, hogyan észlelhető egy kezdeti kártevő fertőzöttség.

Kérjen szaktanácsot a Bla-tox Kft-től!

Kockázatok

A gyógyszeripari vállalkozások számára elsődleges kockázati tényezők lehetnek az épületek műszaki adottságai, a strukturális elrendezettség a termelő helységek között, a gyártási és gyártás technológiai hibák, jellemzők, a raktározás és az esetleg ellenőrizetlen vagy fertőzött alapanyag beszállítása.

Az előforduló rovar és rágcsálók jellemzően:

Impressziók

Egyes kártevők tömeges elszaporodása egészségügyi és járványügyi kockázatokon felül, a munkavállalók közérzetére is negatív hatással van. A kártevők jelenléte, valamint a vezetett dokumentációban regisztrált fertőzések a beszállítókban, vevőkben és az auditokon rossz hatással lehetnek a vállalkozás megítélésében. A rovarok és rágcsálók okozta kártételen felül akár gazdasági veszteséget is elkönyvelhet az a vállalkozás, aki a felmerülő problémáknak nem tulajdonít kellő jelentőséget, valamint nem megfelelő tapasztalatokkal rendelkező szakembert választ a feladatok koordinálására. 

Miért a Bla-tox Kft?

  • Mert jártasak vagyunk a vegyipari, gyógyszeripari rendszerek kidolgozásában és üzemeltetésében.
  • Mert produktív intézkedéseket hajtunk végre.
  • Mert rendelkezünk azokkal az eszközökkel, melyek a speciális területeken is lehetséges a kártevők elleni védekezés.
  • Mert a mottónk tükröz bennünket:
    Rugalmasság • Szakszerűség • Kártevőmentesség

Megszabadulna a problémától?

Adja meg adatait és rövid időn belül megkeressük!