Az épület, ingatlan üzemeltetés és a létesítmény gazdálkodás során a rovarirtás, rágcsálóirtás sokszor egy részfeladatnak tekinthető és kisebb figyelmet kap, mint más szolgáltatások biztosítása.Az épület, ingatlan üzemeltetés és a létesítmény gazdálkodás során a rovarirtás, rágcsálóirtás sokszor egy részfeladatnak tekinthető és kisebb figyelmet kap, mint más szolgáltatások biztosítása. Pedig, a támasztott elvárások igen magasak. Rovar és rágcsáló mentes legyen a környezet!

A kártevők elleni védekezést mindig a terület funkciója és rendeltetése, valamint az objektum használója határozza meg. Sokszor tapasztaljuk, hogy nekünk szakembereknek a végzendő tevékenységbe (sem célkártevők meghatározásában, sem az alkalmazni kívánt technológia megválasztásában) már beleszólásunk nincs. Az épület üzemeltetők számára, ha személyre szabott szolgáltatást kívánnak kínálni megbízóik részére és a garanciális feltételeket is vállalható módon kívánják biztosítani, akkor mindenképpen javasolt az ingatlan tulajdonosát, bérlőjét, használóját a kártevőirtó szakemberrel közvetlen egyeztetésre összekapcsolni.

Kérjen ingyenes tanácsadást a Bla-tox Kft-től!

Bizalom!

Cégünk számtalanszor tett eleget, olyan alvállalkozói viszonyt teljesítve, ahol az üzemeltető céget szakmailag képviselve eredményesebb szerződési és szolgáltatási feltételeket tudott kialakítani, mint amelyek a kezdeti kapcsolatkor; ajánlat kérés, pályáztatás során rendelkezésre álltak.

Általános hiba!

Bevett, hogy az épület üzemeltetők a vállalkozási szerződésekben rovarirtásra és rágcsálóirtásra kötnek szerződést. Ez sokszor félreértéseket, vitás helyzeteket eredményez, ugyanis pontatlan a megfogalmazás. A kártevőirtó szakmunkás és az egészségügyi gázmester elsődlegesen az egészségügyi kártevők irtására szakosodtak, valamint az általuk felhasználható rovarirtó, rágcsálóirtó készítmények is ezen szakterület kártevőinek irtására engedélyezettek. Bizonyos esetekben a darazsak, épületen belül nagy számban időszakosan előforduló más rovarok, mezei rovarok irtását is elvégzik a szakemberek, de alapvetően nem a létező több millió rovar faj és több száz féle rágcsáló elleni védekezésre szerződnek egy épület kártevőmentesítése során. Ezért, minden esetben meg kell határozni a célkártevőket. Ahhoz, hogy az Ön által közvetített szolgáltatás során, az ügyletben minden érintettre kiterjedő kölcsönös és hosszú távú elégedett együttműködés alakuljon ki, javasoljuk, hogy keressék meg cégünk menedzsmentjét akik segítségükre lesznek a felmerülő kérdések megválaszolásában, továbbá elősegítik a megfelelő szerződéskötést.