Az útmutatók célja, hogy az élelmiszeripari vállalkozók számára olyan gyakorlati iránymutatást nyújtson, amely segítséget ad a biztonságos élelmiszer előállításához.

Az élelmiszeripari üzemek építésének higiéniai szempontjai – GHP

Letöltés »

Útmutató a baromfi és nyúlfélék vágásának és darabolásának jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a cukoripar jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a gyorsfagyasztott termékek jó higiéniai gyakorlatához, aktualizált változat – GHP

Letöltés »

Útmutató a halfeldolgozás jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a húskészítmények gyártása jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a hűtött élelmiszerek, hidegkonyhai készítmények jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a jégkrém gyártás jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a konzervipar jó higiéniai gyakorlatához, aktualizált változat – GHP

Letöltés »

Útmutató a malomipar jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a növényolaj gyártás jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a savanyított termékek előállításának jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a sertés- és marhavágás, bontás, darabolás jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a söripar jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a sütőipar jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a száraztészta előállítás jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a szeszesital gyártás jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a szikvíz-, szódavízgyártás jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a tej és tejtermékek előállításának jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a tojástermékek előállítására, tojás csomagolására vonatkozó jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató a vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató az alkoholmentes italok gyártásának jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató az édesipar jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »

Útmutató az élelmiszer és italadagoló automaták működésének és az italcsapolás jó higiéniai gyakorlatához – GHP

Letöltés »