Rovarirtás

Tisztában vagyunk azzal, hogy lakókörnyezetében élő vagy a lakásba bejutott rovarok bosszantóak és jelenlétük egészségügyi veszélyeket is magával hordoz!


biztos otthon

Biztos lehet benne, ha minket hív szakértő kezekre bízza otthonát!

Biztosítjuk, hogy a leggyorsabban, a leghatékonyabban és a legkörültekintőbb módon szabadítjuk meg a kártevőktől, hogy otthonában újra otthon lehessen.

Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásunk sokszínűsége elérhetővé teszi mindenki számára a tiszta és kártevő mentes környezetet.

Alapvető számunkra, hogy kellő időt és figyelmet biztosítsunk az Ön problémájára, ezért keresse bizalommal felmerülő kérdéseivel a Bla-tox Kft. szakemberét.


Válassza ki, melyik kártevő az amelyik otthonában megfigyelhető és tudjon meg többet róla!

Csótány

Ágyi poloska

Légy

Darázs, méh

Bolha

Hangya

Moly

Mezei és márvány poloska

Ezüstös pikkelyke

Szúnyog

Pókszázlábú

Aratóbogár

 

Muslica

 


Ahogy MI végezzük a kártevőirtást!

nagyitoshaz_s_v
haz_s
permetezo_s

Helyszíni felmérés

Felmérjük a helyszínt és felderítjük a kártevők búvóhelyeit. Beazonosítjuk a kártevőket és meghatározzuk az irtás módszerét.

Műszaki felmérés

Feltárjuk az épület műszaki hibáit, melyek a kártevők bejutását, megtelepedését és elszaporodását okozhatják. Tanácsot adunk, hogy milyen módon érdemes a problémákat kijavítani.

Irtás

A legmegfelelőbb irtószer megválasztásával és a rendelkezésre álló professzionális gépekkel végezzük el az irtást.

pajzshaz_s
dok_s_k
haznyil_s

Védelem kialakítása, monitoring kiépítés

A kockázatos területeken, mint például hálószoba, konyha, fürdőszoba, kamra, pince, garázs csapdákat helyezünk el, valamint szükség szerint irtószerrel feltöltött etető dobozokat teszünk a rágcsálók ellen a tartós védelme érdekében.

Munkaigazolás, dokumentáció készítése

Az elvégzett tevékenységről kiállítjuk a szükséges igazolásokat és elkészítjük az ellenőrző hatóságoknak is megfelelő dokumentációt. Javaslatainkról feljegyzést készítünk, hogyan tudja megőrizni a kártevőmentes állapotot.

Ellenőrzés, ismétlő kezelés

FONTOS tudni, hogy az irtás eredményességét időszakosan ellenőrizni vagy ismételni kell! A legtöbb rovar esetében biológiai tulajdonságok miatt, kettő kezeléssel lehet a rovarmentes állapotot elérni. A cél érdekében az első kezeléstől számított 4-6 hétre kell az ismétlő kezelést elvégezni.

Miért a Bla-tox Kft?

  • Magasan képzett és több tíz éves szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakembereink a legjobb megoldás problémáira
  • Az IPM (Integrated Pest Management) megvalósítására törekszünk minden ügyfelünknél, mely stratégia nem csak kiküszöböli a felmerülő problémákat, hanem proaktív megoldásokat is kínálunk a megelőzésre
  • Mert a mottónk tükröz bennünket:
    RugalmasságSzakszerűségKártevőmentesség

Megszabadulna a problémától?

Adja meg adatait és rövid időn belül megkeressük!