Padlásterek takarítása

A padlásterekben jelentős mennyiségű galambtetem és galambürülék keletkezik. Közegészségügyi szempontból mindkettő rendkívül káros.

A galambürülék nagy súlyánál fogva statikai problémákat, savas kémhatása miatt pedig korrodálást is okozhat. A padlásterekben és azok környékén sok esetben galambóvantag, galambatka fertőzöttség jelentkezik. A galambóvantag a madarak vérszívó élősködője. Esetenként emberből is szív vért. Csípése fájdalmas, súlyos bőrelváltozást okozhat. Nyálától az arra érzékenyekben akár súlyos nyirokrendszeri gyulladás, allergia léphet fel. A lakásba a padlástérből, elhagyott galamb-fészkekből kerülhet be.

A tevékenység komplexitása abban mutatkozik, hogy a területek vegyszeres rovarirtására és fertőtlenítésére egyaránt szükség van. A munkavégzés során a környezetvédelem szempontjait is figyelembe vesszük. (Pl.: a zárt rendszerű le- és elszállításnál nem használunk környezetet szennyező műanyag zsákot, környezetkímélő fertőtlenítőszerek használatával végezzük a terület és a munkaeszközök fertőtlenítését).

Tevékenységünket a Fővárosi ÁNTSZ jogelődje a Fővárosi KÖJÁL közegészségügyi és járványügyi szempontból megfelelőnek minősítette.

Miért a Bla-tox Kft?

  • Magasan képzett és több tíz éves szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakembereink a legjobb megoldás problémáira
  • Díjtalan állapotfelmérést biztosítunk.
  • Munkánkat hatékonyan és a megrendelőhöz alkalmazkodva kivitelezzük
  • Mert környezetbarát technológiákat alkalmazunk

Megszabadulna a problémától?

Adja meg adatait és rövid időn belül megkeressük!