Tisztában vagyunk azzal, hogy lakókörnyezetében élő vagy a lakásba bejutott rovarok bosszantóak és jelenlétük egészségügyi veszélyeket is magával hordoz!

Biztos lehet benne, ha minket hív szakértő kezekre bízza otthonát!

Biztos lehet benne, ha minket hív szakértő kezekre bízza otthonát!

Biztosítjuk, hogy a leggyorsabban, a leghatékonyabban és a legkörültekintőbb módon szabadítjuk meg a kártevőktől, hogy otthonában újra otthon lehessen.

Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásunk sokszínűsége elérhetővé teszi mindenki számára a tiszta és kártevő mentes környezetet.

Alapvető számunkra, hogy kellő időt és figyelmet biztosítsunk az Ön problémájára, ezért keresse bizalommal felmerülő kérdéseivel a Bla-tox Kft. szakemberét.

Válassza ki, melyik kártevő az amelyik otthonában megfigyelhető és tudjon meg többet róla!

Ahogy MI végezzük a kártevőirtást!

Helyszíni felmérés

Felmérjük a helyszínt és felderítjük a kártevők búvóhelyeit. Beazonosítjuk a kártevőket és meghatározzuk az irtás módszerét.

Műszaki felmérés

Feltárjuk az épület műszaki hibáit, melyek a kártevők bejutását, megtelepedését és elszaporodását okozhatják. Tanácsot adunk, hogy milyen módon érdemes a problémákat kijavítani.

Irtás

A legmegfelelőbb irtószer megválasztásával és a rendelkezésre álló professzionális gépekkel végezzük el az irtást.

Védelem kialakítása, monitoring kiépítés

A kockázatos területeken, mint például hálószoba, konyha, fürdőszoba, kamra, pince, garázs csapdákat helyezünk el, valamint szükség szerint irtószerrel feltöltött etető dobozokat teszünk a rágcsálók ellen a tartós védelme érdekében.

Munkaigazolás, dokumentáció készítése

Az elvégzett tevékenységről kiállítjuk a szükséges igazolásokat és elkészítjük az ellenőrző hatóságoknak is megfelelő dokumentációt. Javaslatainkról feljegyzést készítünk, hogyan tudja megőrizni a kártevőmentes állapotot.

Ellenőrzés, ismétlő kezelés

FONTOS tudni, hogy az irtás eredményességét időszakosan ellenőrizni vagy ismételni kell! A legtöbb rovar esetében biológiai tulajdonságok miatt, kettő kezeléssel lehet a rovarmentes állapotot elérni. A cél érdekében az első kezeléstől számított 4-6 hétre kell az ismétlő kezelést elvégezni.