Poloskairtás kollégiumokban, szállodákban, panziókban

A poloska fertőzések leggyakrabban hotelekben, panzikókban, esetleg kollégiumokban jelenik meg. Ennek nem a gontadtalan felügelet az oka, hanem a sok utazó, egy helyen megforduló embber. Az elmúlt időszakban sokat nyaraltunk, utaztunk, és bízunk abban, hogy egyetlen szállodában meg jelentek még éjjel csípések a hátátán, és viszkető vörös foltok sem jelentek meg testén sehol, egyik napról a másikra. Ha mégis tapasztalt ilyesmit, reméljük otthonába nem szállította haza kellemetlen vendégeket.

Poloskairtás kollégiumokban, szállodákban, panziókban
Poloskairtás kollégiumokban, szállodákban, panziókban

Bár a kollégiumok idén szeptemberben nem a megszokott mértékben üzemelnek majd, de így is lehetnek utazó, szállást kereső diákok, akiknek a pottyászát veszélyezteti az esetleges fertőzött helyen, helyeken való megforudulás. Tudni kell ezekről a rovarokról, hogy elegendő egyetlen petét magunkkal vinni ahhoz, hogy otthonunk is fertőzötté váljon.

Természetesen bízhautnk abban, hogy a szálláshely, ahol megpihenünk a megeleflelő óvintézkedéseket elvégzi. Nem spórolja meg a köztelező, időről időre történő kezelést, és a fertőtlenítés is fontos szerephez juk ebben a esetben is.

Az ágyi poloska nem véletleül viseli nevében fekhelyünket, a leggyakrabban az ágy redőiben, a matrac mellett bújik meg, és innen támad éjjel, hisz vérrel táplálkozik. A poloskairtás épp oly fontos otthonunkban, ha fertőzést észlelünk, mint nagyobb forgalmú szállodákban, hotelekben. A kezelés ismétlése is megspórolhatatlan minden esetben. A irtószer, amivel dolgozunk kereskedelmi fogalomban nem kapható. A fertőzöttségnek egyészégügyi kockázata is van a kellemetlenségeken kívül, nem habozzunk szakemberhez fordulni, amennyiben problémát észlel otthonában, vagy hotelszobájában. Kényelmi és egészségügyi szempontból egyaránt.

Hívjon minket bizalommal, tudásunk, szakértelmünk tapasztalatunk legjavát fogjuk nyújtani, és munkánkért garanciát vállalunk! Keressen minket telefonon, emailban, és hamarosan, az egyeztetett időpontban elvégezzük a munkát, hogy nyugodt álmai lehessenek ismét! Ne habozzon, a problémája számunkra egy rutinosan végzett feladatsor!

Hívjon most