Rovarirtás? Mire figyeljünk a nyári hónapokban

A langyos nyári esték, beszélgetések a tűz körül, hangulatos naplemente a folyóparton, vagy csak jókedvű borozás a teraszon, igazi töltődést ígérő elfoglatságok az év legmelegebb hónapjaiban. Készülünk rájuk, várjuk ezeket a hatalmas, időtlen, feszabadult találkozásokat. Napjainkban már a nyár elengedhetetlen kellékei közé került, azonnal a naptej mellett a sok rovarriasztó krém is. Ezen kívül füstölők, fáklyák, és megannyi termék kínál rovarmentes nyugodt estéket. A rovarok támadásai így sem teljesen kiküszöbölhetőek.

Rovarirtás? Mire figyeljünk a nyári hónapokban
Rovarirtás? Mire figyeljünk a nyári hónapokban

Ezek szerek ugyanis leginkább a szúnyogok ellen védenek. Nem foglalkozik a hangyák, csótányok, molyok, darazsak távoltartásával. Pedig nem elhanyagolható kellemetlenségeket tudnak okozni ezek a kártevők sem.

A csótányok számára az a nyugalom, amit a hosszú téli hónapok, és az az oltalom, amit a nyaraló repedései, csövezetei adnak, kedvező szaporodási feltételeket biztosít.

A darazsak komoly egészségügyi kockázatot hordoznak zümmögő, és frusztráló jelenlétükkel. Képzeljük csak el, milyen feszültségekkel jár, amikor rettegnünk kell, hogy a kisgyermekünk kezében lévő jégkrémet egy darázs is megkívánhatja.

Hotelokban megszállva, esetleg erdei kis faházakban tanyát verve növeljük annak korckázatát, hogy poloska kerülhet a csomagunkba. Ilyenkor az egész otthonunkat is megfertőzhetjük az ágyipoloskával, ami egy igazán nem kívánatos eredménye a családi üdülésnek. A poloskairtás nem szerepel senki kedvenc nyári programlehetőségai között, mégis előfőforudl, hogy pár héttel a mesés nyaralás után, szükség van hatékony csapatunk szakértelmére a poloskairtás területén.

A rovarirtás magába foglalja az összes rovar elleni fellépést. Bátran forduljon hozzánk. Molyirtás, bolhairtás, darázsirtás egyaránt segítséget, szakértelmet igényelhet. Ahhoz, hogy Ön, jól végzett profin elvégzett munkája után méltó körülmények között tölthesse pihenését, és egész családját biztonságban tudhassa, számoljon a rovarok távoltartásának feladatával is, és bízza ránk ezt ez a munkát. Már a megelőzésben is a segítségére lehetünk.

Hívjon most