Ágyi poloska irtás a nyugodt álomért

Az első találkozásom ágyi poloska támadással, fiatal asszony koromban ért. Hatalmas áldásnak tartottam, hogy nem az én családom otthonát támadták meg a kártevők.

Ágyi poloska irtás a nyugodt álomért
Ágyi poloska irtás a nyugodt álomért

Hosszadalmas folyamat volt, mire felismerték, mi csipkedi szét az öcsém hátát éjjelente, művi pontossággal hajnali 2 és 5 között. Ágyi poloskák. Nyilván a poloskáknak nem minden háztartásban van efféle napirendje. Abban azonban bizonyosak lehetőn, hogy az ágyi poloskát később fogjuk meglátni, mint a csípéseit tapasztalni magunkon. Sokan bőrgyógyászt keresnek fel először. Gyakori a félrediagnosztizálás is. Ezért lehet fontos a kártevő jelenlétének felismeréséhez, hogy tudjuk, éjszaka a legaktívabb. Felismerés után pedig elkerülhetetlen a profi által végzett poloskairtás.

Ez a kártevő nem csak ágyakban, mindenféle bútorban, textíliában, és még gyermekünk kedvenc plüss állatában is tanyát verhet. Méretéből adódóan szinte biztos, hogy akkor fogunk csak találkozni vele, amikor már tudatosan keressük, az apró, vöröses rovart. Kedvenc helyei a bútorok gyűrődései, repedései. Ágynemű tartók, szekrények védett zugai.

Irtása kizárólag szakember segítségével hatékony. Ellenben az együttműködésünkre, fegyelmezettségünkre ügyfélként is szükség van a végső leszámolás érdekében.

Ahhoz, hogy ezt megértsük, érdemes megismernünk, miként terjed el egy tiszta otthonban is ez a kellemetlen kártevő. Ehhez ugyanis elég egyetlen fertőzött ruhadarab, vagy bőrönd. Igen, bőrönd. Az ágyi poloska ugyanis igazi utazó. Leggyakoribb felbukkanási helyük szállodák, panziók. Sajnos azt is le kell szögezzem, hogy nem azért, mert nem takarítanak, vagy gondatlanok. Ott fordulnak meg a legtöbben, egyetlen gyanútlan vendég, aki épp próbál rájönni, miért vannak rejtélyes piros tűszúrásnyi pöttyök a hátán, poggyászával megfertőzi az egész szálloda komplexumot akár.

Az irtás során az adott területet teljesen el kell rázni a biztosan nem fertőzött területektől. Minden szövet, textil, plüss, ágynemű, bútor potenciális tanya az ágyi poloskának. Figyelmesen hallgassuk meg a poloskairtást végző szakember utasításait, mert ahhoz, hogy teljes munkát végezzen, nekünk pontosan kell követnünk az utasításait. A teljes kipusztuláshoz két látogatásra lesz szükség adott időn belül. Ez a poloska egyedfejlődése miatt ennyire fontos, és precízen meghatározott. Elkerülhetetlen a megfelelő időben megismételt ágyi poloska irtás.

Békés álmunk, kártevő mentes otthonunk érdekében a felismerés után késlekedés nélkül forduljunk rovarirtóhoz, és igazi csapatként, szakszerű munkát végezve számoljunk le a kellemetlen betolakodókkal.

Hívjon most